وقتی همه چیز را آماده کردید، می توانید بروید! به این راهنمای ساده پایبند باشید و در کمترین زمان خود را با یک قهوه ترک در دست پیدا کنید…
همه مواد را به ایبریک اضافه کنید. اندازه گیری ها بسیار ساده است. برای یک وعده،
یک فنجان قهوه ترکی آب و یک قاشق چای خوری قهوه پر شده در ایبریک بریزید . هیچ یک از مواد را هم نزنید.
اگر طرفدار شکر هستید، پس از ریختن در آب، آن را اضافه کنید و بگذارید تا ته بیاید.
ایبریک را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید . صبر کنید تا کمی داغ شود و سپس به آرامی هم بزنید.
قهوه بعد از مدتی شروع به جوشیدن می کند. وقتی شروع به بلند شدن کرد و به جوش آمد، ایبریک را از روی اجاق گاز بردارید.
پس از خارج شدن از اجاق، باید کفی روی قهوه پخته شده در ایبریک وجود داشته باشد. مقداری از کف را در کف فنجان بریزید.
به یاد داشته باشید، فوم بیشتر به معنای قهوه بهتر است!
ایبریک را دوباره روی اجاق بگذارید تا یک بار دیگر بپزد. وقتی شروع به جوشیدن کرد دوباره از روی اجاق بردارید.
سپس، به سادگی قهوه ترکی خود را بریزید و لذت ببرید!
نکته اصلی: ریختن قهوه به آرامی بافت نمادین قهوه ترک را حفظ می کند، کلیدی برای کل تجربه!
قهوه ترک را می توان بدون شکر سرو کرد اما مردم اغلب برای شیرین شدن آن شکر اضافه می کنند و لبه آن را از بین می برند. اگر می خواهید این کار را انجام دهید، باید مهارت های زبان ترکی خود را تمرین کنید. اصطلاحات به شرح زیر است… آموزش باریستا در خانه با آمارو باریستا آموزش باریستا
منابع
آموزش باریستا بسیاری از باریستاها به مهارت های خود بسیار افتخار می کنند و سال ها صرف توسعه تکنیک های خاص برای تهیه نوشیدنی های عالی می کنند. باریستاهای با تجربه تر اغلب وظیفه آموزش کارکنان جدید را دارند. این آموزش می تواند از تهیه نوشیدنی های روزمره تا تولید نوشیدنی های تخصصی تا یادگیری نحوه استفاده از ماشین های پیچیده را شامل شود. برخی از کافی شاپ ها باریستاهایی را استخدام می کنند که هیچ تجربه ای در تهیه قهوه و سایر نوشیدنی ها ندارند. با این حال، بسیاری از شرکت ها از شما انتظار دارند که کمی تجربه داشته باشید. اگر به هر گونه مهارت فنی نیاز دارید، آماده ارائه شواهدی از دانش خود باشید. به عنوان مثال، در طول مصاحبه، مدیر استخدام حتی ممکن است از باریستا بخواهد که در محل یک نوشیدنی مانند یک فنجان اسپرسو یا یک لاته درست کند.آموزش باریستا
منابع
آروما قهوه آروما در قهوه چیست به انگلسی ( aroma coffee )به طور دقیق، رایحه "آروما" را نمی توان از اسیدیته و طعم جدا کرد.
قهوه های اسیدی بوی اسیدی دارند و قهوه ها با طعم غنی، از شدت بویی بالایی برخورددار هستند. با این وجود، برخی از طعم یاد های قوی به وضوح قبل از چشیدن قهوه قابل دریافت هستند.
غالباً یک رایحه گل مانند برای برخی از قهوه ها وجود دارد که به وضوح در رایحه و طعم آن احساس می شود، به ویژه در لحظه شکست کبره"crust breaking" در ارزیابی قهوه "cupping".
از بین سه قهوه ای که برای چشیدن شما توصیه می کنم، به احتمال زیاد این طعم یاد های گل مانند را در قهوه های کنیا تشخیص می دهید، اما بسته به برشتکاری و تازگی قهوه، می توانید آن را در هر سه نمونه تجربه کنید.
قهوه های آمریکای لاتین که درجه برشتکاری شان متوسط است، مانند کاستاریکا، ممکن است یک عطر و طعم شیرین وانیلی را نیز نشان دهند. سوماترا همچنین ممکن است نت بو های دودی، خاکی را به نمایش بگذارد.
سرانجام، اگر کاستاریکای شما از خواستگاه لامینیتا است، باید عطری طنین انداز و عمیق داشته باشد.
همین امر باید در مورد کنیا نیز صدق کند در حالی که ممکن است متوجه شوید که در قهوه سوماترا شما با عطری نسبتاً فوری و محدود روبرو هستید.
https://aromacoffee.com/ متن این مقاله توسط علی علوی ترجمه شده است
فیلم باریستا یک فیلم مستند آمریکایی محصول سال ۲۰۱۵ به کارگردانی Rock Baijnauth است. این فیلم پنج باریستا را دنبال می کند که برای مسابقات قهرمانی باریستای ایالات متحده در سال 2013 آماده می شوند. این اولین در یک سری است. بینندگان با اعتلای نوشیدنیهای روزمره آشنا میشوند،
باریستا یک فیلم مستند آمریکایی در سال ۲۰۱۵ به کارگردانی راک بایژناوت است. این فیلم در حالی که آنها برای مسابقات قهرمانی Barista ایالات متحده در سال ۲۰۱۳ آماده میشوند، پنج بارستا را دنبال میکند. بینندگان در ارتفاعات نوشیدنی روزمره، وارد یک فرهنگ حرفهای میشوند، این فیلم برای توزیع توسط ساموئل گلدنوین فیلمز بدست آمد. منبع ویکی پدیا قهوه
باریستا شریفی ( علی شریفی ) عضو انجمن قهوه اروپا، مدرس دوره های کافی شاپ به مدت 7 سال در زمینه صنعت کافی شاپ فعالیت کرده است باریستا شریفی یکی از بازیگران فیلم باریستا در (barista fillm ) است. این فیلم در سال 2015 اکران شد
باریستا شریفی در سال 2010 به عنوان دانشجو به انجمن قهوه اروپا پیوست
باریستا یک فیلم مستند محصول سال ۲۰۱۵ به کارگردانی Rock Baijnauth است. این فیلم درباره پنج باریستا است که برای مسابقات قهرمانی باریستای ایالات متحده در سال 2013 آماده می شوند. این اولین مورد از یک سری است. بینندگان با ظهور نوشیدنی های روزمره آشنا می شوند، فرهنگ صنایع دستی که بی شباهت به آبجو و شراب نیست. این فیلم برای تولید توسط ساموئل گلدوین فیلمز خریداری شد. باریستا شریفی بر اساس آمار اعلام شده توسط سایت IMDb یکی از بازیگران این فیلم است
انگلیسی