آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آمارو آکادمی آمارو باریستا آموزش قهوه
آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آمارو آکادمی آمارو باریستا آموزش قهوه

آموزش باریستا دوره تجاری باریستا

دوره تجاری باریستا چیست؟

فهرست مطلب

دوره تجاری باریستا به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود آقای علی شریفی ، مربی دوره‌های تخصصی آمارو باریستا به شما آموزش می‌دهد که چطور مانند حرفه‌ای‌ها نوشیدنی‌های جذابی که تا حالا فقط در کافه‌ها سرو می‌شده‌اند را تهیه کنید!
کلیه آموزش‌های این دوره با ابزارهایی است که می‌توانید در خانه داشته باشید
دوره ی تجاری باریستا، شغل باریستایی، یک شغل خاص و حرفه ای است که علاوه بر هیجان و جذابیتی که دارد همیشه می توانید به درآمد یا اشتغال در آن نظر داشته باشید.

دوره ی تجاری باریستا، شغل باریستایی، یک شغل خاص و حرفه ای است که علاوه بر هیجان و جذابیتی که دارد همیشه می توانید به درآمد یا اشتغال در آن نظر داشته باشید.

بطور کلی باریستا کیست:  آمارو باریستا،

باریستا شخصی (خانم یا آقا) حرفه ای است که در کافه مسئولیت تهیه نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه اسپرسو را بر عهده دارد. امروزه در بسیاری از کافه ها، باریستاها مشغول تهیه نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه قهوه و یا حتی غیر از آن هستند. داشتن سلیقه، پشتکار و خلاقیت های فردی به موفقیت باریستاها کمک شایانی می کند.

دوره غیرحضوری تجاری باریستا چیست، دوره تجاری باریستا یک دوره مجازی است که در قالب ویدیو آموزشی و مکالمه ویدیویی ارائه می گردد

۰ تا ۱۰۰ آموزش باریستا و کافه داری با آموزش باریستا دوره تجاری باریستا

بیش از 24 ساعت  آموزش 

+ پشتیبانی  اختصاصی از زمان تهیه دوره

دسترسی به محتوای دوره از لحظه‌ی ثبت‌نام

دوره تجاری باریستا به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود آقای علی شریفی ، مربی دوره‌های تخصصی آمارو باریستا به شما آموزش می‌دهد که چطور  مانند حرفه‌ای‌ها نوشیدنی‌های جذابی که تا حالا فقط در کافه‌ها سرو می‌شده‌اند را تهیه کنید!
کلیه آموزش‌های این دوره با ابزارهایی است که می‌توانید در خانه داشته باشید

image - آموزش باریستا دوره تجاری باریستا

سرفصل بار گرم

____________

  • قهوه اسپرسو (short black)
  • دبل اسپرسو (Doppio)
  • ماکیاتو
  • ریسترتو Risteretto
  • آمریکانو (Long Black)
  • کافه لاته
  • کاپوچینو
  • فلت وایت Flat White
  • موکا
  • آفوگاتو
  • قهوه ترک سنتی
  • قهوه ترک کافی شاپی
  • قهوه فرانسه
Mai tai 9bd383b - آموزش باریستا دوره تجاری باریستا

منو بار سرد آموزش نوشیدنی های سرد

 

  • کار کردن با تجهیرات بار سرد (شیکر، جیگر، مادلر، واصول تهیه نوشیدنی های سرد
  • میلک شیک ها
  • قهوه های آیس کافی
  • نوشیدنی سرد انواع موکتل ها

سرفصل کلی دوره غیرحضوری باریستا

  • آماده سازی 0 تا 100 قهوه
  • طرز تهیه انواع قهوه
  • شیمی شیر
  • اصول مهمانداری
  • آناتومی دستگاههای قهوه ساز
  • کار با دستگاههای قهوه ساز
  • آموزش تزیین قهوه
  • دکوراسیون کافی شاپ
  • تجهیزات کافی شاپ
  • طرز تهیه انواع نوشیدنی
  • هنر لاته آرت
  • بار سرد انواع ماکتل ها
  • آموزش اخذ پروانه کسب کافی شاپ
  • طرح توجیهی کافی شاپ

مدت دوره تجاری باریستا

معادل 24 ساعت (17 سرفصل) به صورت جزوه آموزشی و، ویدیو آموزشی + چند جلسه آموزش آنلاین در تمایل هنرجو، در مدرک اموزشی صادر شده مدت دوره ذکر خواهد شد

آموزش باریستا آموزش باریستایی

آموزش باریستا آموزش باریستایی


نمونه کار هنرجویان آکادمی قهوه آمارو

آیا تاکنون به یک کافی شاپ تخصصی رفته اید که در آن همه نوشیدنی ها – و حتی اندازه فنجان ها – نامهای عجیب و غریب دارند؟ اگر چنین آموزش باریستا | باریستا چیست | آموزش باریستایی است ، شما  به دیدن یک باریستا رفته اید.پس برای آشنایی با آموزش باریستا ( آموزش باریستایی ) یا ما همراه باشید.تا شما را با وظایف باریستا و دوره آموزش باریستا آشنا کنیم . باریستا شخصی است که نوشیدنی های قهوه مبتنی بر اسپرسو را تهیه می کند. باریستا ( باریستایی ) معمولاً در کافی شاپ های تخصصی کار می شود. برای اینکه یک باریستا باشید باید یاد بگیرید که چگونه انواع مختلف نوشیدنی قهوه درست کنید. همچنین ممکن است لازم باشد کمی هنرمند باشید! و نکات باریستایی را به خوبی فرا بگیرید.
narcoffee cupping 1 2 1024x682 - آموزش باریستا آموزش باریستایی

باریستا شخصی است که نوشیدنی های قهوه مبتنی بر اسپرسو را تهیه می کند

باریستا کلمه ایتالیایی است. در ایتالیا ، باریستا (باریستایی) از همه نوع نوشیدنی ها، و نه فقط قهوه را سرو می کند.

بیشتر کافی شاپ های تخصصی نوشیدنی باریستا را بر اساس اسپرسو سرو می کنند. اسپرسو یک دانه قهوه خاص . در عوض ، اسپرسو یک روش خاص برای دم کردن قهوه است.اسپرسو نوعی قهوه به ویژه غلیظ است که با  آب گرم و بخار تحت فشار از طریق قهوه های بسته بندی شده فشرده ساخته می شود. اسپرسو در سال 1884 در ایتالیا اختراع شد. وقتی آنجلو موریوندو اولین دستگاه اسپرسو خود را ثبت کرد.در مقایسه با قهوه دم کرده “معمولی” ، اسپرسو ضخیم تر و طعم شدید تری دارد. اگرچه برخی افراد طعم اسپرسو ساده را ترجیح می دهند ، اما برخی دیگر نوشیدنی های قهوه ( بار قهوه ) را که اسپرسو را با آب ، شیر یا مایعات دیگر مخلوط می کنند ترجیح می دهند

به عنوان مثال ، یک کاپوچینو با یک سوم اسپرسو ، یک سوم شیر بخارپز و یک سوم میکرو کف تهیه می شود. میکرو فوم شیر بخارپز است که هنگام ایجاد یک دستگاه اسپرسو ویژه ، یک لایه بسیار خوب فوم تشکیل می دهد. باریستا اغلب نوشیدنی های قهوه را با میکرو فوم بالا می زند تا بتوانند در بالای نوشیدنی ها آثار هنری ویژه ولی موقت ایجاد کنند.

یک لاته شبیه به کاپوچینو است ، با این تفاوت که تقریباً با ترکیب مساوی اسپرسو و شیر بخارپز ساخته شده است. بسته به ترجیح مشتری ، یک لاته ممکن است یک لایه نازک از میکرو فوم داشته باشد.در بحث آموزش همه این موارد مطرح است.

آموزش باریستا

بعضی افراد فکر می کنند اسپرسو انرژی بیشتری مصرف می کند. چون در مقایسه با بسیاری از نوشیدنی های دیگر ، مقدار بیشتری کافئین دارد. با این حال ، یک وعده معمول دو اونس اسپرسو تقریباً همان مقدار کافئین را به عنوان فنجان معمول شش اونسی قهوه دم کرده “معمولی” دارد.

اگر نمی دانید چگونه باریستا شوید ، فقط کافی است از کارمندان کافی شاپ مخصوص محل خود سؤال کنید. بیشتر کافی شاپ ها کارگران را استخدام می کنند و به آنها آموزش می دهند ( کارآموز باریستا ) که به مرور زمان در معرض خطرند. اما بعد با کار کردن و استخدام میتوانند حقوق کسب کنند.