آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آمارو آکادمی آمارو باریستا آموزش قهوه
آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آمارو آکادمی آمارو باریستا آموزش قهوه

آموزش باریستا تهران

آموزش باریستا تهران (Barista training in Tehran )

آموزش باریستا تهران مهم ترین مهارت های یک باریستا باید داشته باشد Barista skills آیا مشتاق به دست آوردن تجربه کاری در یک محیط کاری شاداب هستید؟ به لطف علاقه ملی به قهوه تخصصی که توسط استارباکس و سایر فروشندگان قهوه ایجاد شده است، اکنون ده ها کافی شاپ و اسپرسو بار در همه شهرهای آمریکا وجود دارد و آنها همیشه به دنبال باریستاهای با استعداد و شاد هستند.

آموزش باریستا تهران

ثبت نام های حضوری باریستا در استان تهران شروع شد

با شماره 09919004942تماس بگیرید

علاوه بر تجربه کاری، باریستا بودن مزایای زیادی دارد. به عنوان مثال، اگر بتوانید توسط استارباکس استخدام شوید، در حین پراکندگی قهوه، حق دریافت امتیازات شیرین را خواهید داشت. این شرکت در حال حاضر بسته های مزایا سفارشی، برنامه سهام، پشتیبانی سخاوتمندانه شهریه کالج و تخفیف کارکنان را ارائه می دهد.

دوره آموزشی باریستا و لاته آرت استان گیلان رشت آکادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا تهران

باریستا چیست؟

%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7 %DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F - آموزش باریستا تهران (Barista training in Tehran )

قهوه‌چی یا باریستا به شخصی گفته می‌شود که در قهوه‌خانه نوشیدنی‌های با پایهٔ اسپرسو را آماده کرده و تحویل می‌دهد. هر چند این پیشه، پیشه رسمی ثبت نشده‌است، بیشتر کافی‌شاپ‌ها برای آنکه نشان دهند دارای دستگاه اسپرسو هستند، از این واژه استفاده می‌کنند. همه ساله مسابقات جهانی باریستا برای انتخاب تبحر آن‌ها برگزار می‌شود مهارت باریستا بسیاری از باریستاها به مهارت‌های خود بسیار افتخار می‌کنند و سال‌ها وقت خود را صرف ساختن تکنیک‌های خاص برای تهیه نوشیدنی‌های عالی می‌کنند. باریستاهای با تجربه‌تر اغلب وظیفه آموزش کارمندان جدید را بر عهده دارند. این آموزش می‌تواند از تهیه نوشیدنی‌های روزمره تا ایجاد نوشیدنی‌های تخصصی تا یادگیری نحوه استفاده از ماشین آلات پیچیده را شامل شود.

آموزش کافی شاپ در رشت | کافه کافی شاپ

آموزش کافی شاپ در رشت همراه با مدرک بین‌المللی شامل آشنایی با انواع قهوه، نوشیدنی های گرم، دستگاه های مخصوص کافه و هزینه دوره باریستا ..

شرح شغلی یک باریستا

%D8%B4%D8%B1%D8%AD %D8%B4%D8%BA%D9%84%DB%8C %DB%8C%DA%A9 %D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7 - آموزش باریستا تهران (Barista training in Tehran )

تهیه قهوه و نوشیدنی‌های گرم

منوی کافه به صورت حرفه‌ای و تخصصی

تهیه و آماده کردن سفارش‌ها

بر اساس منوی کافه و سلایق مشتریان

کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی کافه

 سفارش‌هایی که به سر میز مشتریان می‌رود

مدیریت بار و پرسنل بارکمک باریستا، سینک من و

ارائه توضیحات درباره اقلام منوی کافه و پاسخ به سوالات مشتریان درباره منو

روز جهانی باریستا

%D8%B1%D9%88%D8%B2 %D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C %D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7 - آموزش باریستا تهران (Barista training in Tehran )

روز اول مارس هر سال که در تقویم

ما میشه 10 یا 11 اسفند، روز جهانی باریستا

و یکی از روزهای مهم برای جشن

و احترام به افرادی است که در پشت

پیشخوان کافی شاپ ها کار می کنند،

کسانی که تمام انرژی و هنر خود

می گذارند تا یک فنجان قهوه ایده آل

رو برای دوستداران قهوه آماده کنند!

باریستا کسی است که انواع قهوه

و نوشیدنی را آماده، مخلوط و سرو می کند،

روز باریستا روزیست که از سخت

کوشی اعضای کافی شاپ ها که

پشت دستگاه های قهوه هستند و برای شروع و

حفظ انرژی روزانه ما تلاش می کنند، قدردانی شود.

امروزه در خیلی از کشورها 

خوردن قهوه صبحانه در کافی

شاپ یک عادت روزانه است

و در میان ما ایرانی ها هم قهوه

به یک بخش اصلی در زندگی روزانه مان تبدیل شده است.

دوره آموزشی نیمه خصوصی قهوه و باریستا

سرفصل دوره آموزشی باریستا

دانه قهوه
مدیریت فضای کار
آسیاب کردن،.پیمانه کردن و تمپ کردن.
عصاره‌گیری اسپرسو و مراحل آن. شیمی شیر و تکنیک‌های شیر.
روش‌های مختلف دم آوری قهوه.
تشریح و آموزش منوی کافه.مقدمه‌ای بر قهوه آزمایی (Cupping).
نظافت و نگه‌داری از دستگاه‌ها،
شروع از 1 تیرماه
زمان برگزاری 15 تیر  پایان 21 تیر
مکان برگزار تهران انقلاب
مدت زمان 4 جلسه 3 ساعته
زمان برگزار نیاز به هماهنگی
مدرس علی شریفی،

جهت ثبت نام لطفاً از هزینه ثبت نام و پرداخت استفاده کنید در صورت که نیاز به مشاوره یا کسب اطلاعات بیشتر دارید با ما تماس بگیرید ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم

توضیحات تکمیلی

دوره‌هایی که یک باریستا باید بگذراند عبارت از دوره‌ی آکادمیک است که برای کشت قهوه آموزش های لازم را می‌دهند.

برای کشت قهوه توجه به محل کاشت و شناخت کامل منطقه لازم است و آشنایی با ابزارهای و دستگاه‌های قهوه مثل اسپرسوساز، لاته آرت، ایبریک، فرنچ پرس، موکاپاد و… که آشنایی با دانه‌های قهوه در این مرحله انجام می‌شود.

دوره‌ی دوم دوره‌ی عملی آموزش است که در این دوره‌ها کارآموز با دستگاه ها و ابزارها کار می‌کنند و انواع مختلف نوشیدنی را درست می‌کند به عنوان مثال: اسپرسو، لاته، قهوه ساز، کاپوچینو و… برای بعضی از نوشیدنی‌ها باید تهیه درست کردن کف شیر را آموزش ببیند.

 این رویداد تمدید شد

هنرجویان دوره ی آموزشی باریستا

Negar %DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B0%DB%B0%DB%B6 %DB%B1%DB%B3%DB%B1%DB%B3%DB%B1%DB%B6 - آموزش باریستا تهران (Barista training in Tehran )

تلفن تماس

با شماره 09919004942تماس بگیرید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.