آموزش باریستا | آموزش کافه داری
آمارو باریستا
آموزش باریستا | آموزش کافه داری بسیاری از باریستاها به مهارت های خود بسیار افتخار می کنند و سال ها صرف توسعه تکنیک های خاص برای تهیه نوشیدنی های عالی می کنند. باریستاهای با تجربه تر اغلب وظیفه آموزش کارکنان جدید را دارند. این آموزش می تواند از تهیه نوشیدنی های روزمره تا تولید نوشیدنی های تخصصی تا یادگیری نحوه استفاده از ماشین های پیچیده را شامل شود. برخی از کافی شاپ ها باریستاهایی را استخدام می کنند که هیچ تجربه ای در تهیه قهوه و سایر نوشیدنی ها ندارند. با این حال، بسیاری از شرکت ها از شما انتظار دارند که کمی تجربه داشته باشید. اگر به هر گونه مهارت فنی نیاز دارید، آماده ارائه شواهدی از دانش خود باشید. به عنوان مثال، در طول مصاحبه، مدیر استخدام حتی ممکن است از باریستا بخواهد که در محل یک نوشیدنی مانند یک فنجان اسپرسو یا یک لاته درست کند.
برای ثبت نام دوره آنلاین با شماره 09919004942 تماس بگیرید
آموزش باریستا آموزش کافی شاپ
آموزش باریستا مهم ترین مهارت های یک باریستا باید داشته باشد آیا مشتاق به دست آوردن تجربه کاری در یک محیط کاری شاداب هستید؟ به لطف علاقه ملی به قهوه تخصصی که توسط ایران باریستا و سایر فروشندگان قهوه ایجاد شده است، اکنون ده ها کافی شاپ و اسپرسو بار در همه شهرهای ایران وجود دارد و آنها همیشه به دنبال باریستاهای با استعداد و شاد هستند.
باریستا کیست ؟
قهوهچی یا باریستا به شخصی گفته میشود که در قهوه خانه نوشیدنیهای با پایهٔ اسپرسو را آماده کرده و تحویل میدهد. هر چند این پیشه، پیشه رسمی ثبت نشده است، بیشتر کافیشاپها برای آنکه نشان دهند دارای دستگاه اسپرسو هستند، از این واژه استفاده میکنند. همه ساله مسابقات جهانی باریستا برای انتخاب تبحر آنها برگزار میشود مهارت باریستا بسیاری از باریستاها به مهارتهای خود بسیار افتخار میکنند و سالها وقت خود را صرف ساختن تکنیکهای خاص برای تهیه نوشیدنیهای عالی میکنند. باریستاهای با تجربهتر اغلب وظیفه آموزش کارمندان جدید را بر عهده دارند. این آموزش میتواند از تهیه نوشیدنیهای روزمره تا ایجاد نوشیدنیهای تخصصی تا یادگیری نحوه استفاده از ماشین آلات پیچیده را شامل شود.باریستا کیستباریستا از ایتالیایی “اسپانیایی به معنی “بارمن”) باریستا یک شخص است، معمولا یک کارمند قهوه خانه یا کافه ، که نوشیدنی های قهوه بر پایه اسپرسو را تهیه و سرو می کن
هنرجویان که دوره حضوری ما شرکت کردن
زمان مورد نیاز: 4 روز, 2 ساعت و 2 دقیقه
سرفصل دوره های آموزشی ایران باریستا
- روز اول آموزش باریستا
تاریخچه قهوه
روست قهوه
میکس انواع قهوه
آسیاب کردن قهوه
دانه های قهوه
مدیریت فضای کار
پیمانه کردن و تمپ کردن قهوه تا عصاره گیری - روز دوم آموزش باریستا
آموزش انواع قهوه، اسپرسو، ماکیاتو، ریسترتو، لانگ بلگ، کاپوچینو، کافه لاته، و…
- روز سوم آموزش باریستا
شیمی شیر و تکنیک تهیه فوم های شیر
آموزش منوی کافه
فوم گرفتن شیر به صورت استاندارد
دمای استاندارد شیر برای لاته آرت حرفه ای
مقدمهای بر لته آرت
شناخت تخصصی شیر
دانش تخصصی فوم شیر استاندارد
بافت و زیرسازی شیر برای شروع ایجاد اولین طرح لاته آرت - روز چهارم آموزش باریستا
قوانین و تکنیکهای لته آرت
شناخت پیچر و انتخاب پیچر مناسب برای تمرین هنر قهوه نگاری
شناخت کاپ استاندارد لاته آرت
پیاده سازی( طرح ) و پترنهای مختلف
- روز آموزش باریستا
آموزش انواع قهوه های سرد
نظافت و نگهداری از دستگاهها،
بک فلاش دستگاه اسپرسو
تمرین انواع طرح های لاته آرت
دیدگاهتان را بنویسید