آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آمارو آکادمی آمارو باریستا آموزش قهوه
آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آمارو آکادمی آمارو باریستا آموزش قهوه

آروما قهوه آروما در قهوه چیست

آروما قهوه آروما در قهوه چیست به انگلسی ( aroma coffee )به طور دقیق، رایحه "آروما" را نمی توان از اسیدیته و طعم جدا کرد.
قهوه های اسیدی بوی اسیدی دارند و قهوه ها با طعم غنی، از شدت بویی بالایی برخورددار هستند. با این وجود، برخی از طعم یاد های قوی به وضوح قبل از چشیدن قهوه قابل دریافت هستند.

غالباً یک رایحه گل مانند برای برخی از قهوه ها وجود دارد که به وضوح در رایحه و طعم آن احساس می شود، به ویژه در لحظه شکست کبره"crust breaking" در ارزیابی قهوه "cupping".

از بین سه قهوه ای که برای چشیدن شما توصیه می کنم، به احتمال زیاد این طعم یاد های گل مانند را در قهوه های کنیا تشخیص می دهید، اما بسته به برشتکاری و تازگی قهوه، می توانید آن را در هر سه نمونه تجربه کنید.
قهوه های آمریکای لاتین که درجه برشتکاری شان متوسط ​​است، مانند کاستاریکا، ممکن است یک عطر و طعم شیرین وانیلی را نیز نشان دهند. سوماترا همچنین ممکن است نت بو های دودی، خاکی را به نمایش بگذارد.
سرانجام، اگر کاستاریکای شما از خواستگاه لامینیتا است، باید عطری طنین انداز و عمیق داشته باشد.
همین امر باید در مورد کنیا نیز صدق کند در حالی که ممکن است متوجه شوید که در قهوه سوماترا شما با عطری نسبتاً فوری و محدود روبرو هستید.

منبع

https://aromacoffee.com/ متن این مقاله توسط علی علوی ترجمه شده است


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.