آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آمارو آکادمی آمارو باریستا آموزش قهوه
آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آموزش باریستا آ کادمی قهوه آمارو

آمارو آکادمی آمارو باریستا آموزش قهوه

باریستا


Barista Portland.jpg

باریستا از ایتالیایی "اسپانیایی به معنی "بارمن") باریستا یک شخص است، معمولا یک کارمند قهوه خانه یا کافه ، که نوشیدنی های قهوه بر پایه اسپرسو را تهیه و سرو می کند

ریشه شناسی و عطف

کلمه باریستا از ایتالیایی و اسپانیایی گرفته شده است که به معنای " بارمن " مرد یا زن است که معمولاً پشت پیشخوان کار می کند،  نوشیدنی های گرم (مانند اسپرسو )، نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی سرد و میان وعده ها را سرو می کند.  پریتو (2021) نشان می دهد که کلمه باریستا از سال 1916 در هر دو زبان اسپانیایی و ایتالیایی ثبت شده است.  جمع بومی در انگلیسی و اسپانیایی baristas است ، در حالی که در ایتالیایی جمع baristi برای مردانه (به معنای واقعی کلمه به معنای "بارمن"، "بارمن") یا bariste است.برای مونث (در لغت به معنای میزبان

کاربرد عنوان

در حالی که عنوان تنظیم نشده است، اکثر کافی‌شاپ‌ها نیاز به منبع ،از این عنوان برای توصیف تهیه‌کننده قهوه و اپراتور دستگاه اسپرسو استفاده می‌کنند

باریستاها عموماً یک دستگاه اسپرسوساز تجاری کار می کنند و نقش آنها آماده سازی و کشیدن شات است. درجه ای که این کار به صورت خودکار یا دستی انجام می شود به طور قابل توجهی متفاوت است، از عملکرد دکمه فشاری تا یک فرآیند دستی مرتبط. اسپرسو یک نوشیدنی بسیار سخت است و تهیه اسپرسو دستی خوب یک کار ماهرانه در نظر گرفته می شود. علاوه بر این، تهیه نوشیدنی‌های دیگر، به‌ویژه نوشیدنی‌های مبتنی بر شیر مانند کاپوچینو و لاته ، و همچنین قهوه غیر اسپرسو مانند قطره‌ای یا قابلمه پرس، به کار و مهارت بیشتری برای کف کردن مؤثر، ریختن و اغلب لاته آرت نیاز دارد. در استارباکس، کارمندان خارج از پیشخوان به عنوان "باریستا" شناخته می شوند، اگرچه فرآیند آماده سازی کاملاً خودکار است.

باریستا معمولاً برای کار با دستگاه و تهیه قهوه بر اساس دستورالعمل‌های رستور یا صاحب مغازه آموزش دیده است، در حالی که باریستاهای با تجربه‌تر ممکن است اختیار متفاوتی در تهیه یا آزمایش داشته باشند. برای درست کردن قهوه، یک سری مراحل نیاز به توجه دارد، از جمله آسیاب کردن دانه ها، استخراج قهوه، کف کردن شیر و ریختن.

علاوه بر تهیه اسپرسو و سایر نوشیدنی‌ها و خدمات کلی به مشتریان، باریستاهای ماهر در مورد کل فرآیند قهوه برای تهیه مؤثر فنجان قهوه مورد نظر، از جمله نگهداری و برنامه‌ریزی دستگاه، روش‌های آسیاب، برشته کردن و کشت گیاه قهوه، دانش کسب می‌کنند. مشابه نحوه آشنایی یک سوملیه با کل فرآیند ساخت و مصرف شراب. یک باریستا ،

آموزش باریستا می‌تواند این مهارت‌ها را با شرکت در کلاس‌های آموزشی به دست آورد، اما بیشتر در حین کار یاد می‌گیرند.

منابع

ویکی پدیا قهوه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.