طرز تهیه اسپرسوhttps://academyamaro.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%BE/#%d9%85%db%8c%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d8%b1%d8%b3%d8%aa-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%a7%d8%b3%d9%be%d8%b1%d8%b3%d9%88
قهوه اسپرسو نرم تر از فرانسه و زیر تر از ترک آسیاب می شود
و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود به صورتی که آب
با فشار زیاد از قهوه عبور داده می شود و عصاره قهوه به طور کامل خارج می گردد ، اسپرسو در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود و
کف نازک و روشنی روی آن می بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده گردد) و فاقد لرد
طرز تهیه اسپرسو با دستگاه های کافی شاپ
مراحل طرز تهیه اسپرسو
فهرست متحوا
مراحل طرز تهیه اسپرسو
فرایند آماده سازی یک شات قهوه اسپرسو
میزان رست کردن اسپرسو
طرز تهیه اسپرسو با دستگاه های کافی شاپ
و اما اسپرسو یکی از محبوب ترین و دوست داشتنی ترین قهوه ها در دنیا می باشد. اسپرسو پایه و به اصطلاح (قهوه ی پایه) نوشیدنی های مختلفی همچون لانگو و کاپوچینو و لاته و آمریکانو و غیره می باشد .
قهوه اسپرسو را می توان با دستگاه ها و قهوه جوش های متفاوتی که
امروزه در بازار بسیار گسترده و متنوع می باشد تهیه نمود .
محبوب ترین قهوه جوش های خانگی را می توان موکاپات نامید که امروزه
در خانه هر قهوه دوستی پیدا خواهید کرد. موکاپات ها یا همان قهوه جوش های روگازی
در عرض چند دقیقه و بدون زحمت زیادی به شما یک شات قهوه اسپرسو خواهند داد
. موکاپات ها امروزه در سایزهای مختلف و در شکل و رنگ بندی های بسیار متنوع در بازار موجود می باشند.
فرایند آماده سازی یک شات قهوه اسپرسو
اسپرسو با عبور آب بسیار داغ (حدود ۹۵ درجه سیلسیوس) که تحت فشار است از روی قهوه آسیاب و بهم فشرده شده درست میشود. هیچ استاندارد جهانی برای استخراج اسپرسو تعریف نشدهاست
، قوری موکا و دستگاه اسپرسو ساز مهمترین ابزار آلات برای تهیه این نوشیدنی میباشند.
اما چند تعاریف منتشر شده وجود دارد که سعی کردهاند تا در ارتباط با میزان و نوع پودر
قهوه، دما و فشار آب و نرخ استخراج محدودیتهایی را ایجاد کنند
میزان رست کردن اسپرسو
طرز تهیه اسپرسو با دستگاه های کافی شاپ
اسپرسو نوعی دانه مخصوص، دانه ترکیبی یا سطح خاصی از برشته شدن نیست. بلکه هر نوع دانه قهوه، با هر سطحی از برشته شدن میتواند برای تولید یک اسپرسو معتبر مورد استفاده قرار گیرد. اسپرسو هم به معنی یک نوشیدنی قهوه و هم نوعی روش دم کردن است. بهطور مثال در نواحی جنوبی ایتالیا معمولاً از انواع بیشتر برشته شده (تیرهتر) استفاده میکنند و هرچه رو به شمال میروید از انواع کمتر برشته شده (روشنتر) استفاده میشود و اگر هم به خارج ایتالیا بنگرید تنوع گستردهتری را مشاهده خواهید کرد.
طرز تهیه اسپرسو با دستگاه های کافی شاپ
پارامترهای فنی که توسط «انیستیتو ملی اسپرسوی ایتالیا» برای یک فنجان اسپرسو تأیید شده از سوی این انیستیتو مشخص شدهاست در جدول زیر آورده شدهاست