وقتی همه چیز را آماده کردید، می توانید بروید! به این راهنمای ساده پایبند باشید و در کمترین زمان خود را با یک قهوه ترک در دست پیدا کنید…
همه مواد را به ایبریک اضافه کنید. اندازه گیری ها بسیار ساده است. برای یک وعده،
یک فنجان قهوه ترکی آب و یک قاشق چای خوری قهوه پر شده در ایبریک بریزید . هیچ یک از مواد را هم نزنید.
اگر طرفدار شکر هستید، پس از ریختن در آب، آن را اضافه کنید و بگذارید تا ته بیاید.
ایبریک را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید . صبر کنید تا کمی داغ شود و سپس به آرامی هم بزنید.
قهوه بعد از مدتی شروع به جوشیدن می کند. وقتی شروع به بلند شدن کرد و به جوش آمد، ایبریک را از روی اجاق گاز بردارید.
پس از خارج شدن از اجاق، باید کفی روی قهوه پخته شده در ایبریک وجود داشته باشد. مقداری از کف را در کف فنجان بریزید.
به یاد داشته باشید، فوم بیشتر به معنای قهوه بهتر است!
ایبریک را دوباره روی اجاق بگذارید تا یک بار دیگر بپزد. وقتی شروع به جوشیدن کرد دوباره از روی اجاق بردارید.
سپس، به سادگی قهوه ترکی خود را بریزید و لذت ببرید!
نکته اصلی: ریختن قهوه به آرامی بافت نمادین قهوه ترک را حفظ می کند، کلیدی برای کل تجربه!
قهوه ترک را می توان بدون شکر سرو کرد اما مردم اغلب برای شیرین شدن آن شکر اضافه می کنند و لبه آن را از بین می برند. اگر می خواهید این کار را انجام دهید، باید مهارت های زبان ترکی خود را تمرین کنید. اصطلاحات به شرح زیر است… آموزش باریستا در خانه با آمارو باریستا آموزش باریستا
منابع